1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Typo when entering user name - I'm now Greu!

Discussion in 'Windows 7' started by trinityate, Jun 17, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. trinityate

    trinityate Thread Starter

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    6
    I'm just setting up a new computer, and not used to the keyboard. When I was installing the operating system I was asked for a User name. Before I had a chance to do anything it had accepted the name GREU and moved on to the next step. No back button! Bloody i7's, so fast!

    I've tried doing a search in regedit for GREU, changed it in one place, but its still showing up all over. Is there a complete fix to this or should I resign myself to being known as Greu for the next few years?

    :(
     
  2. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    Change what you changed back. You'll never find all the places. Create a new account and delete the old one.
     
  3. trinityate

    trinityate Thread Starter

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    6
    I changed the user name but that doesn't make a difference Elvandil. I'm not sure what happens when win 7 installs, I've had the same problem with a computer my mum gave me, that original user name seems to be set in concrete and I've never been able to find THE place to change it. It seems there isn't a way to do it, but I'm hanging on to the hope that someone might know!

    So just to be clear, if I go to Control Panel > User Accounts, it just shows my account as Administrator,and that's in my name. But, if I go to C: users: I get three folders - Default, Public and Greu.
     
  4. trinityate

    trinityate Thread Starter

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    6
  5. Elvandil

    Elvandil

    Joined:
    Aug 1, 2003
    Messages:
    51,988
    As I said, changing a name is very difficult and you will most likely never find all the places to do it. Just make a new account with the name you want and delete the old one (or copy its profile to the new account first if you have it set up and programs installed).

    The article suggests exactly the same thing that I did.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1057409