Ubuntu failure?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

WantaClue

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2011
Messages
1
Hello - I am new to Ubuntu, in fact, I was trying to install on an old, 8 years (1GB ram, Dell laptop and now all I get is a blinking cursor.

I created 2 different .iso CD's one 10.10 and the other Alternate 10.10. When I boot w/either in the drive all I get is a blinking cursor and nothing else.

This happened after I tried Ubuntu with the standard ISO. It worked and I wanted to do a full install and replace Windows. It was working but I got an error that said something wasn't being found "live" but that I should reboot, so I did and now I have nothing but the blinking cursor when I try either CD.

Thanks for any help.
 
Joined
Jan 5, 2011
Messages
94
At what point does the cursor start to blink?

Examples:
After the POST
After the Ubuntu Logo and loading bar
After the rows of text flood the screen

And have you tried another GNU/Linux Live-CD on this system?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top