UGH...What next??

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hottesttotty

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2001
Messages
542
Ok, last week, I had posted about a shut down problem....I went through all the steps and got rid of alot of excess start up programs, etc.... and NOW, my puter seems to be losing it's mind!! Nothing EXTREME, but here's what it's doing now...

Occasionally my browser/mouse/keyboard is acting up, changing font size when I use the scroller, instead of scrolling down the page. Also, tried to post a few minutes ago, and mid-post it started doing that, AND when I used the backspace to correct the post, it took out whole words at a time, and then wouldn't let me continue typing anything in. Needless to say, I abandoned the whole post, restarted, and came straight here without doing anything!! (My font size is magically set to smallest, which I don't dare change yet, or it will do the flip-out thing again!!)

Also, I have a web site, and when I try to open it, and work online, if I have done almost anything else, like check mail first, Front Page won't open it online!??

I have checked everything I know, virus scan, etc... and just did a defrag less than a week ago....

Dunno WHAT I did now....Please HELP!!

TIA...

TT
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Hey there totty,

What kind of internet connection do you have? Sounds like FP is trying to access your dialer to dial the internet when you are opening it. Your font size changing because of the wheel mouse sounds like a bad driver or the utility software that comes with it. I would try reinstalling that software again.
 
Joined
Dec 2, 1998
Messages
2,736
You issues with the scroll mouse and whole words being deleted when hitting backspace sounds like one of your Ctrl keys is stuck!
 

hottesttotty

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2001
Messages
542
Hey, sorry I'm a little slow responding, but it's been 2 days of kids' Christmas parties and running around doing the "Mom duties"!!

Ran a v-scan, AGAIN, nothing there. Also, did find that I have a ctrl key that tends to be a bit sticky, so that appears to have been the problem there, I just tapped them both a few times, and no problems with that since.

Still having a problem getting Front Page to open online tho....don't suppose anyone has any guesses there? I've cleared all the Front Page temp files, so there's no swapping problem, but unless I've just done a restart, it won't open. I've noticed if I do a ctrl-alt-del after it happens ( or should I say, DOESN'T happen!!) there is something running that's called "msohtmed"....anyone know what the heck THAT is??

TIA

TT:)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top