Unable to connect to some websites.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

furby2000

Thread Starter
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1
Oh my god! I'm in the similar situation.
All of my other sites I can go on. But today I just couldn't go on just one site which I really needed to go on! It's a korean site though which still doesn't make it a difference because I can still go on other korean sites! Anyways its this problem with one site that will remain blank and continuing to show loading and i don't know what to do!!
I would appreciate if anyone could help me!!!
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
Even though it appears you're having the same problem, please start a new thread when you have a new issue. It's very difficult to keep two problems straight and who's working on what in a single thread.

I've created a new thread for your issue here.

Note: You will need to post complete details of your configuration and your specific issue in this new thread for us to help you.

Thanks for your cooperation.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top