Unable to connect to Techguys Forums

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ymfoster

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2004
Messages
17,133
I have had an email from a member KMW (Kevin) from Western Australia who is generally in the photos & photo repair threads & he says .....


"have not been able to get into tech guys for the last few days, have a error message says" .......

"Fatal error: Unable to connect to memcache server in /includes/class_datastore.php on line 247"


Does anyone know what would be causing this please ?

Yvonne
 

KMW

Joined
Apr 1, 2004
Messages
877
Hi Vyonne, thanks, have arrived vie firefox, must be an internet explorer issue, been enough to make a grown man cry, almost ;)
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,642
KMW said:
Hi Vyonne, thanks, have arrived vie firefox, must be an internet explorer issue, been enough to make a grown man cry, almost ;)
Have you emptied your temp internet files and cookies etc
 

ymfoster

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2004
Messages
17,133
That's great Kev, (y)
I know the feeling, you must have felt like your arm had been cut off or something ;)
 

KMW

Joined
Apr 1, 2004
Messages
877
ymfoster said:
That's great Kev, (y)
I know the feeling, you must have felt like your arm had been cut off or something ;)
yep only had one web forum I could vist lol
 

ymfoster

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2004
Messages
17,133
That would have been very restricting, :(
I suppose you had problems receiving emails then also :rolleyes:
 

ymfoster

Thread Starter
Joined
Sep 16, 2004
Messages
17,133
Hi Donna, :D

It looks like he's gone off to bed :p
it's nearly bewitching hour here also, see you later :)
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,642
ymfoster said:
Hi Donna, :D

It looks like he's gone off to bed :p
it's nearly bewitching hour here also, see you later :)
Well i know how IE can play up ...we will have to try again (y)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top