unable to determine remote server

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Millennia

Thread Starter
Joined
May 4, 2015
Messages
1
Hi,
this has been a long standing issue.... I have never been able to send emails using an SMTP mailer. Never!

I am on a Mac (with Parallels). I use Bluehost for hosting. I have even tried a VPN to get this resolved and nothing works. Ever. But I am getting close to the heart of the issue after many years of trying (This issue has financially crippled my business - so any assistance would be GREATLY appreciated)

Here are some of the things that I found online that may be of use...

https://support.microsoft.com/en-us/kb/300171
http://stackoverflow.com/questions/1168317/check-status-of-one-port-on-remote-host
http://forums.holdemmanager.com/manager-general/317012-unable-connect-remote-server.html

Also I saw something relating HIVE from Microsoft which relates to user profiles

I am at my witts end trying to resolve this.

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top