Unable to launch anything a couple minutes after login

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bobu

Thread Starter
Joined
Feb 1, 2013
Messages
1
Hello,

I have been having this issue for at least 2 months now. When I login, I can access everything on my desktop, start menu, internet , etc .... for a very short time (just a couple of minutes) and then windows stops responding. Even if I do shutdown -r -t 01 it will hang. The odd thing is my volume slider started intermittently going down and I would turn it back up and get my sound back and then it would go down again and I would have to repeat this cycle. Sometimes I notice my toolbar will turn gray and flash a bit and then flash back to the normal colors. It runs normal in safe mode and I repaired windows last night. This is my last effort before a format. Thanks in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top