1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Unable to put pictures into posts

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by KurtVagner, Sep 22, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. KurtVagner

    KurtVagner Thread Starter

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    225
    Unable to put pictures into posts.......HELP!

    P.S this is using the attachment...Can some1 tell me what im doing wrong........:confused:

    Btw im using .jpg and .bmp files...none work
     
  2. brindle

    brindle

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    3,520
    POST AN IMAGE IN TSG

    1. Start a new post or reply to an existing post.
    2. Just above the submit button you will see the attach file section. Click the choose button and navigate to the location on your hard drive where you have the gif or jpeg file you want to post. Highlight the file and click open, then submit your post.
    3. At the botton of the post you just submitted, you will see the word attachment, followed by a link with the name of the gif or jpeg file you selscted in the previous step. Click on the link and it will open a separate window showing just youe image. Highlight the complete address in the address field of your browser and hit ctrl-c on your keyboard. This will copy the address to the clipboard. Close the window to take you back to your post.
    4. On the top right of your post, you will see four links, (report\ quote\ edit\ (#6). Click edit.
    5. Add the following line to your original post?.<img src=?paste url you copied from step 3 here?> and click the save changes button to resubmit your post.
    6. Your image should now be displayed.
    Is this the process your using to include an image in your post?
    BTW I have not been able to get this to work lately,thought it was me. Give it a try and we'll see.
     
  3. bassetman

    bassetman Moderator (deceased) - Gone but never forgotten

    Joined:
    Jun 7, 2001
    Messages:
    47,973
    BTW Brindle's advice only works if you use the Post Reply button, not the Submit Quick Reply! ;)
     
  4. lola2001

    lola2001

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    1,972
    I've been wondering how to do that.

    Didn't work this time. I'll try again.
     
  5. KurtVagner

    KurtVagner Thread Starter

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    225
    I just get unable to find server page..
     
  6. lola2001

    lola2001

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    1,972
    Trying again.

    <img src=http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=1135593>

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • cat.jpg
      cat.jpg
      File size:
      7.5 KB
      Views:
      138
  7. steamwiz

    steamwiz

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,773
    Hi KurtVagner

    Hi brindle and HAPPY BIRTHDAY

    5. Add the following line to your original post?.<img src=?paste url you copied from step 3 here?> and click the save changes button to resubmit your post.

    This is now out of dat as HTML has been disabled in the forum....

    You now have to enclose the URL with the image tags

    steam
     
  8. bassetman

    bassetman Moderator (deceased) - Gone but never forgotten

    Joined:
    Jun 7, 2001
    Messages:
    47,973
    As in
    PHP:
    [img]http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=1135593[/img]
    And it displays thusly:
    [​IMG]
     
  9. steamwiz

    steamwiz

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,773
    THe image tags did'nt show

    trying again

    You now have to enclose the URL with the image tags
    PHP:
    [img] and close with [/img]
     
  10. lola2001

    lola2001

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    1,972
    I get it now. Thanks.

    [​IMG]
     
  11. KurtVagner

    KurtVagner Thread Starter

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    225
    I cant get paste phase 1 :( i just get unable to find server...help :/
     
  12. lola2001

    lola2001

    Joined:
    Jan 29, 2001
    Messages:
    1,972
    You get that message when you click on above attachment cat.jpg?
     
  13. brindle

    brindle

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    3,520
    This is now out of dat as HTML has been disabled in the forum....

    You now have to enclose the URL with the image tags

    Thanks for that Steamwiz and the Birthday wishes
     
  14. steamwiz

    steamwiz

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,773
    Kurt

    click the Quote button on bassetman's post number 8
     
  15. bassetman

    bassetman Moderator (deceased) - Gone but never forgotten

    Joined:
    Jun 7, 2001
    Messages:
    47,973
    Are you clicking here?
    [​IMG]
     

    Attached Files:

  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/166637

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice