Unable to send graphics via emai

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

richncali

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2008
Messages
61
When sending an email with a graphic, the receiver cannot open it up and this happens to more than one person. I sent it over to my husband and he was able to open it up in both browsers (IE & Firefox). What causes the receiver(s) not to be able to open up these emails? They say they get a little red X in the upper left hand corner of what is supposed to be the graphic.
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,002
Could be that these receivers machines are set to block images.

Do they get images from other senders?

There is a setting within IE to block images.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top