Unanswered threads search issue

Mumbodog

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2007
Messages
7,889
Today it is returning too many post with replies, some with over 20 replies, whats up?

.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
Hmm... I'm sure it has to do with the new search engine we just implemented. I'm also sure I can find some way to fix it. :) It might not be tonight, though -- I'm currently getting the new servers ready to take down to the datacenter tomorrow.
 

Mumbodog

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2007
Messages
7,889
I'm currently getting the new servers ready to take down to the datacenter tomorrow.
You have all the fun!

New servers? what model?




.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
The new attachments/images server is a Dual Intel Xeon Gulftown E5620 (Westmere 2.4Ghz, 12M L3) with 12GB of DDR3 ECC RAM. It has four 500GB Western Digital RE3 RAID Edition 7200rpm in a RAID10 and one Western Digital Caviar Black SATA-II 7200rpm for backups. It's totally overkill for our needs, but I don't want to have to replace it for several years. :)
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
FYI, I just talked to the Floren, the developer of our new search system. He says he's aware of the bug and will have it fixed by early next week. :)
 

Mumbodog

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2007
Messages
7,889
Looks like it is working much better now, not 100%, but what is....

Thanks Floren.

.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
Nope, this hasn't been fixed yet, but I don't think it will be much longer.
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
FYI, I just scheduled some time with Floren late on Wednesday evening to hopefully fix this issue. :)
 

jmw3

Malware Specialist
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,460
The Find Recent drop down list in the Malware Forum does not appear to be working correctly. The first three categories (the New Only... ones) default to the Advanced Search page.
Is this also related to the current Search issues?
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
I'll bet that is related -- I'll check on that, too. Because that code is rather custom for our site, ti may take a little more work to get it working, but we will! :)
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
Well, we installed the new software that was supposed to fix the issue... but it didn't. I expect to hear something back from him this weekend. :)
 

TechGuy

Mike
Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
15,006
So it turns out to be a bug in the Sphinx system itself. I'm not sure how long it will take for those guys to sort it out. I'm going to look for a work-around of some kind in the mean time, though. :(
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top