1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Unidentified network,No internet access.

Discussion in 'Networking' started by bichitrax, Oct 10, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. bichitrax

    bichitrax Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    4
    Hallo everyone,Last three days became my hardest in my internet life.

    I have a fix I.P.cable internet connection in my desktop.I bought Leoxsys Leo-Ap 150N,It is a usb weirless network adopter cum router in order to achieve internet in my tablet from desktop.It installed properly and also updated successfully with latest driver given from their website.A sysmbol of router appeared in my task bar and my tablet also showing the wifi as I inserted it to usb.

    But in my network page the new 'weirless connection' showing unidentified network.In network sharing page it showing no internet connection.
    I am very much ignorant and nube about networking.I must have done something wrong or may not done something right.
    I shared my local area connection.Check the properties of weirless network.I tried several things after getting knowledge from internet pages and best of my knowledge.But do not understand what to .

    Can any body help me by step by step guide from the begining.I want to create a vertual hotspot by that adopter from my desktop's cable internet connection in order to achieve internet in my tablet.

    N.B. My device manager showing all ok except microsoft teredo tunneling adapter.After checking it shows it can not start error code 10.I tried to update driver,it is saying best driver is already installed.I uninstalled it and again installed...same problem.

    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
    OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 32 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz, x64 Family 6 Model 37 Stepping 5
    Processor Count: 4
    RAM: 3253 Mb
    Graphics Card: Intel(R) HD Graphics, 1402 Mb
    Hard Drives: C: Total - 174898 MB, Free - 62045 MB; D: Total - 301938 MB, Free - 109975 MB;
    Motherboard: Intel Corporation, DH55PJ
    Antivirus: Quick Heal Total, Disabled.
     
  2. mpeet611

    mpeet611

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    749
    May i recommend getting a wireless router for your internet connection. In my experience there easy to install & it will work with your fixed ip cable internet.
     
  3. bichitrax

    bichitrax Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    4
    Off course you can and please proceed.
    I am a some kind of person...always try something different than others.In my country a router (with modem) cost approx.Rs.1450.Its little difficult but I can spare this money.I went for Leoxsys LEO-AP150N due to its size and user comments from the websites.Its cost me only Rs.415.But ended in a smoke due to my ignorance of operating system.I just can't bear this.

    Anyway please let me listen your suggestion.
     
  4. mpeet611

    mpeet611

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    749
    Are you using Internet Connection Sharing to make your wireless network work or are you using some other program? If your using internet connection sharing go to command prompt & run ipconfig /all >desktop\ipconfig.log before you enable internet connection sharing then go to your desktop & locate the notepad file that was just created & post the contents of the file on here then enable internet connection sharing & go back to command prompt & do it again.
     
  5. bichitrax

    bichitrax Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    4
    I have net connection in my desktop already.I just want to share this connection through wifi.Anyway I am now trying your suggestion.I'll be back soon.
     
  6. bichitrax

    bichitrax Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    4
    In my network connection window at this moment there are two connections.One local area connection(shared) and the other one is wireless network connection(unidentified network).(My usb adopter is in usb port).Every time I make my local area connection 'not shared'(in properties page...sharing uncheched) it autometically again become shared every time.I can not make it unshared.I don't know why(I am ignorant about it).
    Anyway...My local network is 1. shared,2.Leoxsys adopter in usb port....the log is like this....


    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : Mona-PC
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8188EU Wireless LAN 802.11n USB 2.0 Network Adapter #2
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-E0-4C-1E-BA-0D
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::9889:3053:11de:3dc1%14(Preferred)
    Default Gateway . . . . . . . . . :
    DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 234938444
    DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-19-88-6A-28-38-60-77-7C-2D-76
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%1
    fec0:0:0:ffff::2%1
    fec0:0:0:ffff::3%1
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) 82578DC Gigabit Network Connection
    Physical Address. . . . . . . . . : 38-60-77-7C-2D-76
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::fdac:7f15:daaf:1d00%11(Preferred)
    IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 172.16.176.36(Preferred)
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.128
    Default Gateway . . . . . . . . . : 172.16.176.1
    DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 238575735
    DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-19-88-6A-28-38-60-77-7C-2D-76
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 172.16.0.1
    10.10.0.1
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

    Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Teredo Tunneling Adapter
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:6abd:c31:8eaa:2020:7002(Preferred)
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::c31:8eaa:2020:7002%16(Preferred)
    Default Gateway . . . . . . . . . : ::
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

    Tunnel adapter isatap.{97E16E80-AE15-42D0-8C46-31BA5330346E}:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter isatap.{C4C66E34-5631-4CBB-9A1C-D62BFD64C6CC}:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes



    N.B. : Team viewer is installed in my desktop.After 1-15 A.M.(INDIAN TIME) almost 4/5 hours I am always in browsing everyday.I can give you my I.P. address, you can view my desktop by your own eyes and control it by your mouse.If your like any other time please tell me.I'll try to be online at that time.You can instruct me through g mail chat ( I can give you id ).Please help me...
     
  7. mpeet611

    mpeet611

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    749
    I'll look over the log you posted with a friend & i'll get back to you asap.
     
  8. TerryNet

    TerryNet Moderator

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    77,173
    First Name:
    Terry
    Suggest, bichitrax, that you review the forum Rules:

     
  9. mpeet611

    mpeet611

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    749
  10. mpeet611

    mpeet611

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    749
    If IPv4 is not listed in you wireless adapter properties try uninstalling your wireless adapter then reinstall it.
     
  11. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1135182

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice