Unique ISC problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

decoyotis

Thread Starter
Joined
Aug 1, 2003
Messages
9
Hi guys,

I'm currently try to get Internet connection sharing working on my home network.

I have 3 pc's with xp, networked with no issues.

they have ip addresses 192.168.0.1-3

.1 has a usb broadband modem, which in turn works fine.

When i turn on ISC for the connection and set the gateway and dns of the other computers to 192.168.0.1 i can no longer browse "server" machine's shared files from a client and cannot view any internet pages from a client. however, i CAN ping websites, eg google.com from client machines.

this is wierd as i would expect it to either work or not work.

can anyone suggest what might be the problem?

thanks
 

decoyotis

Thread Starter
Joined
Aug 1, 2003
Messages
9
yeah, sorry i mean ICS.

Read that guide and i'm doing everything it says (it's pretty much the same as the other guides i've read).

One thing I have added is NetBEUI to the client machines. this has added a gateway to the network connections section but no change in the connectivity.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top