Unknown device in my Network: please help!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dannyphoto

Thread Starter
Joined
Jan 19, 2011
Messages
1
Since i got sky broadband it's always been running super slow, the amount of times i have called them is ridiculous.
So i have just been looking around on the sky address to see if i can fix it and in my Attached devices i have, the pc, an ipod touch and an unknown device. I'm wondering if this has anything to do with the slow speeds and maybe it's somehow 'stealing' my broadband.
I've read a previous post of the same type but that wasnt for sky.
i ran the ipconfig/all into CMD so if you think you might be able to help ill show the results.
Thanks, Dan
 

cwwozniak

Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 28, 2005
Messages
65,220
First Name
Chuck
Hi and welcome to TSG.

Are you using encryption on your wireless access point? If not, you should be, preferably WPA.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top