Unplugged LAN

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Alexb123

Thread Starter
Joined
Aug 23, 2003
Messages
132
Hi All

I am having a network problem my 2000 Pro computer it is telling that the LAN Cable is unplugged but it isn't. Any ideas why its telling me these lies? The computer is networked with a Windows XP Pro. I have also tried a new lead and it still tell me the same.

Any help with this would be great.

Thanks inadvance

Alex
 
D

Deathdealer

maybe you have it plugged into the wrong network card

maybe u have a onboard and a another one
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,418
Normally, it's either a defective cable, the wrong cable, or a bad NIC. If you're connecting two machine directly together, you need a crossover cable, not a straight cable.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top