Unsure of Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Shingetsu

Thread Starter
Joined
Feb 5, 2007
Messages
25
Well I had just written a thousand word thread of all that I tried and what my problem is, but it froze when posting new thread and apparently some how my paste feature deleted all of it that I copied just incase something like that happend. I guess I'll try and make this shorter now, since re-typing it all sure would be troublesome.

The past 24-48 hours when I play Halo Multiplayer I get weird lag and also affect my friends who are on the server aswell, my character will stop for a few seconds, or I'll be shooting someone and then all of a sudden I'm shooting the wall, or I'll suddenly end up somewhere else without knowing how thats possible. It's extremely frustrating.

As I stated in the last time I was trying to write this thread I feel a little stupid posting even since I've never encountered a problem I couldn't fix or even on other computers. I run ViRobot Anti-Virus, Giant Anti-Spyware, Zone Alarm Pro Firewall. To try and fix my problem I've ran ATF-Cleaner, TCPView, CWShredder, and SmitFaudFix and AVG Anti-Spyware in safe mode. I've of course ran a scan with ViRobot and found nothing, though sometimes I wonder how well it really works. I've also ran Windows Malicous Software Removal Tool and found nothing. I ran Panda online scan and found no real viruses. The only thing I havn't done yet is a system restore which I will do next but I thought I'd ask some true profesionals first. It could be a simple ISP problem but I've never experienced this before. Even when joining other random servers to test my ping was the lowest except for one other person. Everything else is fine internet wise though, but Comcast has been known to have one problem or other.

Here is my HijackThis log, I didn't see anything strange but maybe I'm missing something. Though msimn.exe and msmsgs.exe probably shouldn't be running.

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 7:43:11 PM, on 2/5/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\GIANT Company Software\GIANT AntiSpyware\gcasDtServ.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\DU Meter\DUMeter.exe
C:\Program Files\AIM\aim.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\Program Files\UPP\mirc_upp.exe
C:\Program Files\UPP-Fserv\mirc_upp.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe
C:\PROGRAM FILES\VIROBOTXP\VRMONNT.EXE
C:\PROGRAM FILES\VIROBOTXP\VRRES.EXE
C:\Program Files\ViRobotXP\vrmonsvc.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
F:\Programs\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://google.com/
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [Vrmon] C:\Program Files\ViRobotXP\vrmonnt.exe Main
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Program Files\GIANT Company Software\GIANT AntiSpyware\gcasServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [gcasDtServ] gcasDtServ.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [VrSchedule] C:\Program Files\ViRobotXP\Vrres.exe
O4 - HKLM\..\Run: [amd_dc_opt] C:\Program Files\AMD\Dual-Core Optimizer\amd_dc_opt.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [DU Meter] C:\Program Files\DU Meter\DUMeter.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKCU\..\Run: [AIM] C:\Program Files\AIM\aim.exe -cnetwait.odl
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International*
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://acs.pandasoftware.com/activescan/as5free/asinst.cab
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\
O23 - Service: Diskeeper - Executive Software International, Inc. - C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe
O23 - Service: lxcf_device - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\lxcfcoms.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: ViRobot Expert Monitoring (vrmonsvc) - HAURI - C:\Program Files\ViRobotXP\vrmonsvc.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Edit:
I guess it was as I thought it was, comcast seems to be acting up. I didn't even suspect it was it at first since it was acting fine, but its become worse now. Sorry for wasting anyones time.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top