1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Unusual Asus P5K-E/Wifi p-roblem

Discussion in 'Hardware' started by aregrim, Jul 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aregrim

    aregrim Thread Starter

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    1
    I have bought a P5K-E/wifi board, core 2 6420 cpu, ATI x1950 pro 512mb graphics crad & 2 x 1gb OCZ ram. I put it all together and startup, I can get into the bios screen but when I leave the bios the power supply is turned off for 5 seconds and then back on. If I dont go into the bios then it posts fine but after it says "checking NVRAM" the power suppply turns off again for 5 seconds and then cycles. What the hell is going on, any help would be much appreciated.:confused:
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/591951

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice