update bios????

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Stardancer

Thread Starter
Joined
Sep 14, 2004
Messages
1
recently my fiance's son went to put win xp on his pc he had a 15 gig he was usin as a master and a brand new samsung 40 gig harddrive as the slave... we have finally managed to get win xp on the 15 gig but it will not read the 40 gig at all... I am thinking that this has to do with the bios settings and if someone could help me i would be extremely grateful..... we are trying to do this with a pentium 2 processor and i have no idea where to start.
 
Joined
Jan 17, 2003
Messages
10,254
Did you format the 40 gig drive? . . to to disc management to see if it is there and can be formated

wrs
 
Joined
Sep 7, 2004
Messages
49,014
Also, is it on the same cable as the primary and if so did you set it to slave.
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
check the jumpers on both drives,if you only had one h/d in before the original drive could have a different jumper setting when a slave is attached
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top