Urgent-Error 680 cannot get a dial tone

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

madina

Thread Starter
Joined
Jul 1, 2005
Messages
2
I seem to be having a big problem get online with my toshiba a35- s159 when i try to sign on it says cannot get a dial tone... The phone line seems to be working fine.. because i have access on my dell dimension on the same jack.. i also.. tried to changed the wiring.. to a different cord still nothing.. i uninstalled and reinstalled the drivers for the modem... nothing... I queried the modem.. that seems to be working fine.. i used the hyperterminal to make connection the number seems to be fine.. but still nothing no dial tone.... it seem to be stopped workiing after a lil rain and ligtenging.. but we had worse storms before and it was fine... can someone please help meeee
 
Joined
Jul 28, 2002
Messages
115
I'm not a pro here, but I had the same problem and even when I queried the modem it said all was working fine. I bought a new modem and tried that and found the old one was bad. Just a thought.

Laura
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top