USB 2.0 and iPod Issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bohemian

Thread Starter
Joined
Jan 19, 2003
Messages
27
Hey,

I have 2 high speed USB ports on my computer as well as a couple regular ones. I've never needed to use the high speed ones, until now, and apparently they were never installed. I managed to download the Windows XP SP1, which contained the drivers for those ports and installed it fine. Under my device manager it says that there is a USB 2.0 Host Controller present. However when I plug my new iPod into the USB port, it disables my other USB devices (mouse) and at the bottom of my start bar a little menu pops up that says my USB drive has failed. Does anyone know what I can do for this? I've also found that when I try to plug my iPod into a low speed USB port, the same thing happens, everything freezes, cept I dont get an error message. I plugged my mouse into the high speed port and it works fine, so I'm guessing that it's just the iPod that's causing me problems. Anybody have a suggestion?
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Sounds like you may need a powered hub......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top