1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

USB 2.0 boot problem

Discussion in 'Hardware' started by JohnO28356, Feb 11, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JohnO28356

    JohnO28356 Thread Starter

    Joined:
    Aug 28, 2002
    Messages:
    865
    Win XP Home, CPU: 800, MEM: 384. I recently installed a USB 2.0 PCI card and a USB 2.0 HD enclosure. Today was the first time I booted with the enclosure plugged into the card, and the computer hung at the XP screen. I got a message about recently installed hardware, unplugged the enclosure and the computer started fine. I reconnected the enclosure to the USB 2.0 card and all is fine. Both have the latest drivers. There are no problems when rebooting, only in a full startup. Event Viewer did not indicate any problem at all. Everything is good in Device Manager. Any ideas? Thanks for any help.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/118334

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice