USB device not recognised (USB-IDE Bridge)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rincewindwiz

Thread Starter
Joined
Sep 24, 2008
Messages
44
HI,
I have (several) USB disc drives.
In this case, one is an old 2.5" drive in an enclosure the other a Freecom500Gb drive

On one machine (Tecra M5 XP Pro SP3) both are recognised and work fine.

On the other machine (T9000 XP Pro SP3) with a Belkin USB2.0 PCMCIA card
(with the power also plugged in) the Freecom is recognised and works fine; the other
USB drive is flagged as 'unknown device'

I am pretty sure the Tecra identifies it as USB-IDE Bridge and automatically loads the driver

I have also tried plugging in the enclosure to the native (USB1.0) port but XP still will not recognise the drive.

Where can I find an XP USB to IDE bridge driver and most importantly
How can I get XP to install the right drivers for this device?
(and of course, will it help!!)
TFIA
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top