USB Device not recognised

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

LizzyRock

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2007
Messages
29
I have a XP Home basic pc which I've had for approx 6 years. Since yesterday my Mikomi Optical USB mouse stops working and the red light goes out. I get a message pop up in the system tray saying a USB device is not recognised.

This happens after I've been using the pc for approx 50-60 minutes.

I've tried changing the USB port the mouse is connected to but all that happens is the red light flashes on for a second, then nothing. The only option I have is to power off the pc and start again. I've had the mouse for approx 12 - 14 months. This only started to happen since Service Pack 3 failed to install.

Any ideas?:confused:
 

LizzyRock

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2007
Messages
29
After SP3 was uninstalled after it failed I reset my pc to the restore point before I had tried to install SP3, yet the proble persists.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top