USB Driver...detecting printer PROBLEMS

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jvventro

Thread Starter
Joined
Feb 10, 2005
Messages
2
HELLLPP!!! Please.
I have been trying to install my Lexmark X75 Printer on my Dell (WIN98) and keep getting the error message that it cannot detect my printer. I have checked my usb cables and have been through 3 already this last one I opened brand new out of the package. I called Lexmark support and after a long conversation and printer tests the lady informed me that I needed to go to the vendor and get my USB Drivers updated. This is a used computer so I would have to go to a computer head shop and spend more money than I don't have. So I have been searching online for updated drivers etc. I can't find an easy fix. I need an easy fix. If there is a way to download updated drivers please let me know. I have checked all kinds of links and no luck. Please if you can let me know what to do...ANY help is great...My USB info is:

Intel 82801AA USB Universal Host Controller
Provider: Microsoft
Date: 4-23-99
Vers: 002

My computer also lists:
Generic USB Hub
Microsoft
4-23-99
and
USB Root Hub
Microsoft
4-23-99

PLEEEASE HELLLLP!!!
 

jvventro

Thread Starter
Joined
Feb 10, 2005
Messages
2
Yes I have tried the lexmark driver downloads. It doesn't seem to be a printer driver problem. When I go to install the printer my computer only lists my 2 COM ports, my DOT Port (which is what the USB port that my HP printer is plugged into), File, and LPT1 Port. But my computer has NO LPT/Parrallel Cable Hookups, they are USB hookups but when I try to install my printer it will not do it. This same USB port I use to plug my digital camera into and it works fine. I explained that to the tech girl from Lexmark she said that some of the files could be bad or need updating but not all and that I needed to update my USB drivers.????????? See why I need help.
Thanks for replying I do appreciate it, Do you know what else could be wrong or what I have to do? or why my computer lists my other port as LPT1 instead of a USB or what I need?
Please help.....and thank you!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top