1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

USB issue

Discussion in 'Hardware' started by jb123, Feb 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jb123

    jb123 Thread Starter

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    302
    Not sure if this would be considered hardware or software but my usb ports in the last couple months are giving me issues, stating a hi-speed device is plugged into an non hi speed usb port. click on help and says i have no hi speed ports.
    only used for a sony camera and my daughters ipod.
    did i lose drivers somehow?
     
  2. bonk

    bonk Banned

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    11,097
    You could try and go to Device Manager and uninstall them and re start the PC.
     
  3. jb123

    jb123 Thread Starter

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    302
    didnt work, will try to search for updated drivers...unless anyone know another option?
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/543858

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice