1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

USB port

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by britt, Feb 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. britt

    britt Thread Starter

    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    212
    I bought a used system, without a usb port. I bought pci card w/ a 4 port usb hub. Its says plug and play.
    The system detected the new hardware and instaled it. It called for a restart and then just sat there after I restarted it. I ended up doing a cold shutdown. It kept comming back up in safe mode. I would do a system restore, and then the same thing happens all over again. detects device and now it says installing software and locks up. I removed the card and now Im locked into selective start on boot up. Why is that. and why wouldn,t the card install. Windows ME recognized it.
    Perplexed-
    britt
     
  2. telecom69

    telecom69 Gone but never forgotten

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    9,807
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/327101

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice