USB Question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Looboo

Thread Starter
Joined
Jul 26, 2002
Messages
121
I just installed an Adaptec USB2 card into my CPU. The hardware installation went fine, but the software would not automatically install from the CD that came with it. I had to do a manual install which eventually appeared to be successful. So here is the question. The device works properly, the photos on the Memory Card Pro can be read, viewed, transferred, etc. and the Sandisk is USB2.0 compatible. In the device manager, I can see the driver (which is showing no problems) installed properly, along with the other drivers. How do I know if my photo tranfers are actually now running at a speed that goes with a USB 2.0 card and not at a slower speed? There is no way to tell, and I was concerned since that software did not install automatically from the CD. When I installed that driver manually, does that mean that it was automatically assigned to that hardware, or could it be just installed but not assigned to the right hardware? I just wanted to know how I could check if things were set up properly. The properties function does not tell me anything about that.

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top