User CP page doesn't . . .

anglin_fool

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2001
Messages
1,100
. . . allow for special characters , the underscore, for an ID to my MSN IM handle? I am anglin_fool, but it doesn't register. server number 2
 
Joined
Feb 9, 2005
Messages
4,007
So when you are trying to add you MSN e-mail it won't let you use the underscore -?

I'm still on Server 1 and it works here.

Alan
 

TechGuy

Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,477
First Name
Mike
Very strange, anglin... does it give you any error text? Thanks!
 

anglin_fool

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2001
Messages
1,100
this error:

You entered an invalid MSN handle.

I've always been anglin_fool, yahoo too (it took)
now on server 1
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,418
Yep, does it for me if I enter an underscore too. I tried test_user. BTW, test_user works fine for Yahoo or AIM, just not MSN.
 

TechGuy

Administrator
Joined
Feb 12, 1999
Messages
14,477
First Name
Mike
If you think of it, remind me about this problem when I get back in a week or so and I'll see what I can come up with! Just a little busy right now planning for the wedding this weekend. :eek:
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top