user select screen dialog box

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SIC_rob

Thread Starter
Joined
Jan 17, 2007
Messages
1
when i turn on my computer and it gets to the welcome page/user select screen on xp ver. 2600 sp2 a dialog box pops up. there is nothing in this dialog box but a yes button and a no button and the close button in the upper right is inactive. if i click yes or no it just brings me right back to the user select screen. it will not load explorer or let me into windows at all. the dialog box also has a big red circle with an x in it if that is any help. it will boot into safe mode and safe mode with command prompt but not with networkin support. I disabled everything in the network controllers and that didn't help. I have 2 nic's one is onboard the other is not. the one that is not cannot be uninstalled for some reason. is there a way to manually uninstall it from safe mode? could that even be my problem? any help on this matter would be great.
Thank you
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top