Users home directories only get mapped sometimes when they log in

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

PB1856

Thread Starter
Joined
Oct 23, 2002
Messages
49
On our network, we have 2 Win2k Servers which act as our domain controllers and a Samba server which is where all users home directories are located. Everything works fine, except for the fact that completely randomly when a user logs in, their home directories do not map automatically. They are able to map to them manually and if you reboot the PC and log back on, the home directory will usually map that time around. Any idea why at random times, users home directories would not map??

Thank you!
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Are you sure that it's a ranom occurence? Does it happen only to specific users or dores it happen to everyone occaisionally? Are you running a login script or just creating home directories?
 

PB1856

Thread Starter
Joined
Oct 23, 2002
Messages
49
It happens to everyone, as opposed to just specific people. No login scripts either, just have their user profile map their home directory, that's it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top