VGA dialog box stays on after start up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nitrous002racing

Thread Starter
Joined
Dec 31, 2006
Messages
23
I have a 1 year old Gateway GT501GH with a gateway 21" widescreen. When I start the computer the VGA dialog box pops up in the middle of the screen but disappears before i get to my home page.
Lately, the VGA box has been popping up like normal during start up but won't disappear for a long time(usuall a minute after gettting to home page). Sometimes it wont disappear at all.
I unplugged the VGA connection from the back on the lcd and computer and reconnected them, but it still does it. The computer has a DVI input. Should I try to connect it this way and hope the problem goes away? I don't have a dvi cable so i would need to go buy one.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top