1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

VIA AC97 Audio recording playback problem

Discussion in 'Hardware' started by techangus, Oct 14, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. techangus

    techangus Thread Starter

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    5
    I am currently using M.B. MSI-6368 which comes with onboard audio VIA AC97 codec running on XP professional edition. It was no problem with the sound output so that I can hear default welcome windows sound and all of CD, MP3 audio. The latest audio driver is what I am using is ver6.14.1.3870 VIA. However, when I want to try to record sound via microphone, it doesn't work. I had another machine got the same problem with same on-board VIA AC97 audio. I did check the control panel sound setting, I am for sure the mic volume control is not mute. But I can't playback the sound I recorded even the sound driver seemed to work for output sound. Does anyone has the same issue?? I did also try to both enable & disable BIOS legacy on-board audio but still no much help. Please let me if anyone has the same problem with using on-board VIA AC97 audio, thanks!!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/171859

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice