Video Card

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
I have a Levono H535 and the onboard video card has gone out, I would like to put in another video card but dont know which one will work best or how to configure the desktop to recognize the new video card. Any help would be much appreciated
 
Joined
Aug 12, 2003
Messages
5,605
your Levono H535 has a a10 APU with onchip video.......what happens to make u think the video is going/gone out???
 

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
I kept getting a display error or something to that effect its been a couple wks since it went out. The computer comes on after i log on the display goes black
 
Joined
Aug 12, 2003
Messages
5,605
Start it in safe mode and see if it works ok

Immediately after the computer is powered on tap the F8 key in 1 second intervals.
 

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
tried f8 after starting computer, goes to login screen and after login screen goes black
 
Joined
Aug 12, 2003
Messages
5,605
Immediately after the computer is powered on tap the F8 key in .......IN 1 SECOND intervals
 

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
I was able to finally get my computer past the black screen and do a reset. I have a 19 inch tv as my screen and the icons are now to big for the screen The resolution is set at 1360x786 This has never been a problem before but any suggestions on how to fix this
 

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
I downloaded silverlight no effect on the screen being too wide. I went into advanced properties in video card and could change there but when i changed to 1024x786 it did not look right so i reverted back to 1360x786. I have even tried align to grid with no help. On my desktop icons on the far left are half covered and large, I am able to go to a web page and web pages they look stretched also.
 
Joined
Aug 12, 2003
Messages
5,605
I didn't say download silver light........the resolution instructions were under the silver light pic!!
Anyway........ Look on your tv for a setting in the menu
 

gipsydreamin

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2015
Messages
8
I got it figured out, It was in my tv i'm using as a monitor, somehow the settings had been changed and so everything is working great now, Thanks for all your help. I just hope i don't get the black screen after start up again, but so far after shutdown it came back up. Thanks again for all your help
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top