Solved Video display is broken

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

PoseidonsWave666

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2019
Messages
2
https://gyazo.com/1282a06afeaeec086be9e3042404e5e0
It seems that on around 40% of my youtube videos will look like this. It's a copy and paste of what ever screen i was on previously. On other sites that arent youtube, videos will 100% be blank. no visual glitch, just blank with audio. After a restart of the computer the videos on any site will work for around 30 minutes. but im sure its not a timer but something I'm doing idk. Im not sure what is causing this lmk if you can help! Edit: I should mention this is a Windows 10 Laptop and i use Google Chrome
 

PoseidonsWave666

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2019
Messages
2
Welp that did it... Some guy today at best buy (Cause i hadnt got a response in a while) nearly charged 200$ for a "diagnostic" but luckly i came home to this reply and it worked. I bet he knew all along how to fix this... Thank You Soo Much!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top