video drive is not installed properly

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

ric2001

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2001
Messages
6
Please, someone here, I need your help. I have problem with my video drive that is not installed properly. It video is ATI, but I did not know why the system is not detected after I inserted the ATI drive in cd-rom. What can i do to fix this problem? Any suggestion anyone

Thank you
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Welcome aboard, I see this is your first posting.

Can you explain why you think it the wrong driver and why you need to reinstall the ATI driver? So we know where you are coming from. Also what ATI video card do you have?
 

ric2001

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2001
Messages
6
Hi Dan

It is the ATI video card "ALL IN-WONDER 128". After I had installed Windows 98 or even Me or Win 2000 upgrade, my display color is only 16 colors. Then I checked the System Properties, I haven't seen any video drive installed yet. So I try to restart the system and when the system is booted up, it detect "the new hardware found",then i let it continued did detected by itself. When the system finish it was unabled found the drive (video drive). Next I resart the windows and when the system found the new hardware again and ask too install the drive. Then I tried myself at this time by selected "display adapter" in the list of drive. Then I click the "Have Disk" after the "display list" appear. I selected the drive of ATI in CD-ROM, and click OK but I received error message that like the drive is not contained. I tried to browse other drive like ATI rage 128, fury 128 or so on. After that I get the aclaimation (!) in GENERAL TAB IN SYSTEM PROPERTIES. So that is one problem I can't install my drive properly.

Also the system is not detected ATI drive when I inserted this software in CD-ROM drive.

Can you tell me why, what wrong with my video card or software...

Thanks
 

ric2001

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2001
Messages
6
Thank you Dan

Let me go to check that drive site (you give) and see what happen.

See you later.

Phil
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. The original thread starter may use the Report button to request it be reopened but anyone else with a similar issue should start a New Thread. Watch our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top