Video Editing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

oldpip

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2001
Messages
6
Hey Guys,

I`ve been playing with my new Xmas computer toys but could do with some help.

I now have an ATI All-in- Wonder Pro 32 meg graphics card and MGI VideoWave 4.

Together with my S-VHS anologue camera I have been trying to capture and edit my video footage.

I can capture my vidoe and save it to disk and play it back in the ATI VCR but the sound is low, (All settings in & out at max.).

I cannot however, open the files from VideoWave 4 to do any editing.

I could realy do with someone with a similar set up to advise me , but all help would be gratefully accepted.

Ps I`m from England


Thanks in advance, Oldpip
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top