VIDEO: Fans stopping for ~6 seconds under Windows 10/7 boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

janigyerek

Thread Starter
Joined
Apr 1, 2019
Messages
1
Hi!

First of all, sorry for my bad english.

I have Gigabyte Z370P D3 motherboard. But i have a little problem with that.

VIDEO:

Can u tell me, why my fans (and LEDs) turning off for few seconds under Windows 10/Windows 7 boot?
This problem still exists under USB flash drive booting too (Windows 10 or Windows 7 install).

Case's fans are connecting to motherboard's SYS_FAN1 and SYS_FAN2
Cooler fan is connecting to motherboard's CPU_FAN

Any help is greatly appreciated! Thank you!

***
OS: Windows 10 Pro 64-bit
CPU: Intel i7 8700k 3.70 GHZ
Motherboard: Gigabyte Z370p D3 (v1.0)
VGA: Pny Geforce RTX 2060 6GB
RAM: HyperX Fury Predator 2x8 GB Fury Predator 3000 Mhz
HDD: WD Blue 1 TB 7200
SSD: Kingston 240GB UV500
Cooler: Be Quiet! Dark Rock 4
Power: Be Quiet! Pure Power 11 600W
Asus DVD-RW
Case: DeepCool Tesseract SW

***
 
Joined
Jan 7, 2014
Messages
2,638
On both of my gigabyte 775 boards the CPU fan does not start turning until the windows screen starts during boot up. May be a Gigabyte thing?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top