1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

video image problems when publishing movie maker file on Vista

Discussion in 'Multimedia' started by rhyno_virus, Apr 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rhyno_virus

    rhyno_virus Thread Starter

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1
    I've been on this project for school on movie maker for one of my business classes, the video is 4:15 long, and I put quite a bit of work into it. But when I publish it, when I open it up in WMP half the screen is green, and the video is squished on the top. At this point all I want to do is rip out all my hair and scream. Heres a screen cap of what happens when I publish it.
    http://img209.imageshack.us/img209/9378/sdfdgdfeu5.jpg

    it should look like this

    http://img119.imageshack.us/img119/1371/sdfgerbb9.jpg


    I really need to know how to fix this problem, the marking period closes on Friday and I'm failing my ACA class. Please help.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/699387

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice