Video in Train Simulator

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tom B

Thread Starter
Joined
Feb 2, 2003
Messages
1
After months of fine operation I have suddenly run into a video problem with Microsoft Train Simulator. Once the problem loads, the text on the opening screen flickers constantly, as do all subsequent screens. Flight Simulator on the other hand works flawlessly. I even reinstalled Microsoft XP but the problem continues. All other programs seem to work fine. It looks like large polygons turn white, then return to normal mode then turn white again. Also some elements of the screen seem to flicker while others are unaffected, although there appears to be a randomness to it. I have an IBM NetVista with TFT screen. Does anyone have a solution????
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top