Video won't play

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Five

Thread Starter
Joined
Jan 31, 2005
Messages
90
Suddenly no video will play, not youtube, not weather channel, not Fox News nor any other.

I am running Windows XP SP3.
Have Explorer 8, and Google Chrome.

I understand that youtube is going thru some sort of maintenance and some people are having problems with it, but why would that affect videos on other sites??

Just before this happened, I had run Spybot S& D, which always has a message about removing "robot ads" (whatever that is). It always puts up this message. So how would I know what a Robot was anyway? This time there were 3 things it found and I clicked to remove them all.
Also Spybot took 4 hours! and I understand that this is unusual and is another problem all by itself. Maybe connected??
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
YouTube isn't going through anything, and is working just fine.

but why would that affect videos on other sites??
Because they are all using Flash fo their videos.

Insure you have the latest Adobe Flash Player 11.1.102.55 (IE).

Google Chrome already comes with its own intergrated version of Flash. Make sure you have the latest Chrome updates as well.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top