video

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

padutch

Thread Starter
Joined
Sep 1, 2001
Messages
1,297
I just installed a Abit Siluro MX400 and it works fine. However I do have a question. In display properties / settings is shows monitor 1 and monitor 2. In the advanced for settings it has a tab for TwinView. Now here is my question. If I have these options why is there only one place to plug a monitor into the vid card? Do they have an adapter that hooks onto the card? Do you need another card? Or is this the wrong drivers for this card?
DUTCH
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Is there an on-board video chipset also? I have only seen this when there are two adapters installed in the same PC....enables you to have one large virtual desktop with two monitors.
 

padutch

Thread Starter
Joined
Sep 1, 2001
Messages
1,297
Hi RockN,
Hope you are all ready for the holidays and have all the shoping done.
Nope , no on board video. Took the old card out and also deleted all the drivers so it shouldn't think it is still there. Just strange as there is only one plugin and it even has a tab to inable the second monitor.
DUTCH
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Must be something in their drivers that add the extra tab with multi-monitor support.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top