Virus protection help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

RisingFalcon

Thread Starter
Joined
Feb 10, 2004
Messages
53
Hi guys,

Hopefully someone can help as I have been knocking me head against the wall with this one for a few days.

My sisters computer has been acting up....she has SpyBot and Adaware installed, but no anti-virus program. I tried to install Nortons 2002, and kept getting a Internet explorer scipt error when I tried to register.

So, dumped that, and tried installing AVG, but after I installed it the first time, downloaded the updates, and scanned the computer, it found 2 trojans which it said it cleaned up. Now after re-booting, AVG is stuck in a loop where I get a message that the program isn't active, and that I have to re-boot again to finish the installation ? Evertime I answer yes to re-boot now, it comes up with that message again. So I tried another scan, but it needs the re-boot. I removed AVG and re-installed it hoping it would work, but it's still stuck in the "re-boot needed" state.

Any ideas ?
Thanks,
Ron
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top