New Virus/Trojan

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DBoogie

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2005
Messages
55
I beleive I have a virus/trojan that's causing all my antivirus software and preventing any new anti virus software from installing. I'm using Windows 10 and my Laptop is an ASUS X552E.
The error message I get when trying to install any antivirus programs is: "The Requested Resource is in use'"
Any suggestions would help...
 

DBoogie

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2005
Messages
55
P.S. also unable to reboot in safemode the trojan/virus is preventing safe mode being activated.
 

DBoogie

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2005
Messages
55
I am using an Asus X552E
AMD dual core E1-2100 1.0ghz
4 GB, 500 GB HDD
Windows 10
Browsers: Internet Explorer,Chrome, FireFox, Edge
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top