Vista and WMP 11 problems.

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

GREEN NOMAD

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1
Running a new Dell laptop with Intel centrino duo, OS. Vista home premium. When trying to open wmp on inserting audio cd or trying to run a loaded mp3 file, anything in fact, wmp fails to open then error message (application doesnt exist) appears. Have gone into the windows program file and the wmp is still there but also fails to open when double clicked.
Adding to this I am now getting a problem running music files on the windows media centre, get a message ('there is a problem, windows is searching for a solution').
My Dell also has its own media centre and things appear to be normal with this at present. I do feel it may be linked to DRM, on copy cds I have
Any ideas anyone?:confused:
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top