Vista desktop kicks me back to logon screen

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bobdebilde

Thread Starter
Joined
Jan 15, 2011
Messages
1
Advent 7111
Vista Home Premium

Problem is this....
Normal Mode with wireless on - after 30 seconds, entire desktop flickers, turns black briefly, then dumped back to logon screen.
Normal Mode offline - about 25 - 30 minutes, same effect as above, then dumped back to logon screen.
Neither of the above causes reboot, bsod or OS crash, just a 'flip out' then back to logon screen. Anything opened, i.e apps, browser gets shut during this process.
Safe Mode - completely stable, wireless on or off.
So I don't think its the wireless driver(latest version from Intel), just power management/infection issue somewhere.
Apparently there is an official conflict issue with the driver and vista hibernate mode, but no solution as yet.
Driving me nuts, safe mode isnt exactly the best mode to use the laptop in and it's totally unusable in normal mode.
Any ideas ?
Thanks in advance

dumpfiles attached if required.
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top