Vista Graphics look 16-bit but its 32..?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

paulb100

Thread Starter
Joined
Mar 17, 2005
Messages
1,894
I have just bought an ACER 5051 from ebuyer with 1Gb of RAM and ATI Xpress 1100 Graphics onboard... the settings are at the recommended max settings of 1280x800 and 32-Bit but the color looks as if its in 16-bit mode (less colors)

Some shading of colors are slightly apparent (look blocky) its because it appears to be displaying in less colors so the transition through shading isnt very good...

does anyone know how to fix this? perhaps manually installing the drivers from ATI will repair this.... ALso is ATI Xpress 1100 suffice for AERO?

many thanks
 
Joined
Jun 19, 2004
Messages
7,800
ATI 1100 as I remember is a native DX9.0c, which runs the DX9 L easily.

I would start with the ATI drivers, making sure to uninstall the old ones first of course.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top