Vista Home Premium to linux server

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

asmcarthur

Thread Starter
Joined
May 6, 2005
Messages
16
I have a logon script that runs under the startup that connects the linux server. It has always worked for windows 98, 2000 and XP. Does not seem to connect to Vista Home Premium. I change the "workgroup" to match the server "Mitel-Networks" And add the script under the "startup" with the same username as the computer and server and it should connect to the server. Is there something differenet about Vista.
The script is below..............

echo Welcome to Mitel-Networks %username%

if %os%==Windows_NT goto NT

echo Windows9x login script

rem net use H: \\matrix\documents
rem net use I: \\matrix\shared_all
rem net use J: \\matrix\shared_admin
rem net use K: \\matrix\shared_accounting
rem net use K: \\matrix\shared_volunteer
rem net use L: \\matrix\accpac
rem net use M: \\matrix\easypay
rem net use N: \\matrix\employee_documents
rem net use O: \\matrix\backup
rem net use P: \\matrix\www
rem net use Q: \\matrix\drivers
rem net use R: \\matrix\raw
rem net use Y: \\matrix\music

goto end

:NT

echo Windows2k login script

net use /delete * /yes

net use H: \\smeserver1\amcarthur /PERSISTENT:NO
net use I: \\smeserver1\shared_all /PERSISTENT:NO
net use J: \\smeserver1\shared_admin /PERSISTENT:NO
net use K: \\smeserver1\shared_accou /PERSISTENT:NO
net use L: \\smeserver1\accpac /PERSISTENT:NO
net use M: \\smeserver1\easypay /PERSISTENT:NO
net use N: \\smeserver1\shared_volun /PERSISTENT:NO
net use O: \\smeserver1\employment /PERSISTENT:NO
net use P: \\smeserver1\backup /PERSISTENT:NO
net use Q: \\smeserver1\drivers /PERSISTENT:NO
net use R: \\smeserver1\raw_software /PERSISTENT:NO
net use S: \\smeserver1\income_tax /PERSISTENT:NO
:end
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top