Vista loading very slow

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

colingcp

Thread Starter
Joined
Jul 2, 2007
Messages
2
I have recently upgraded to Vista. All seems reasonable well but on loading the computer starts loading as normal then before the vista screen hangs as a black screen for around five minutes before finally loading vista. Vista then runs fine. Why is it hanging as a black screen. There is no problem after.This happens every time I load. I have a SATA hard drive which I recently fitted worked fine with old O.S)might this be a problem? Really getting fed up now so would appreciate any help.
 
Joined
Jun 18, 2007
Messages
74
Mine's exactly the same! Just one of those things I guess. Maybe a future update will sort it.
 
Joined
Mar 25, 2006
Messages
2,450
with vista there are lot more processes starting. when i first got mine. i had 67 running. i got it down to 52. in my XP machine i got them down to 19. but i dont think i will be able to get it down that far with vista. i wish lol
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top