Vista Logo instead of flying windows for windows 7

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Josh2003

Thread Starter
Joined
Feb 5, 2013
Messages
2
I think I have a problem with the flying windows logo start up screen when booting up to windows 7 operating system. I currently have a GeForce 9500GT 512 MB video card installed. The flying windows logo was present but some how vanished. The current start up screen is the Vista start up screen.

I have tried:

downloading and installing driver sweeper
removing the video driver for ATI Radeon 2400 and GeoForcce 9500
Rebooting computer to safe mode
Running Driver Sweeper again
reloading video driver for currently video card GeForce 9500Gt

as suggested.
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
16,948
Post a screen shot of the "System" from within Control Panel?

Do NOT show the computer name or Product ID
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top