Vista Ultimate 64Bit " No Audio output divice" * I have read the other threads-no Joy

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tonyallen255

Thread Starter
Joined
Jan 12, 2011
Messages
3
Hi Guys

Really hoping that you can help with this i need to use the Laptop for study and i have to watch videos as part of the course ( embedded into HTML & Flash so i need the laptop.)

My laptop spec is below HP Pavilion DV8000.

I have tried to update the drivers using the following driver packs ( i know some of them are for the wrong system but in my desperation to fix it ill try anything short of a lump hammer)

SP34567
SP35268
SP35908
SP37743

I have uninstalled the hardware rebooted and let windows pick it up, when i look in device manager i only have a multimedia audio controller which is not working, the properties say "

"The drivers for this device are not installed. (Code 28)

This operation returned because the timeout period expired.


To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver."

Which i have done several times and it still wont work, the speaker Icon in the Tray have a red X through it.

Massive Kudos to anyone who is genius enough to help fix it.


Your

Mr Laptop nightmare
 

Tonyallen255

Thread Starter
Joined
Jan 12, 2011
Messages
3
Thanks Leroys1000, i tried that and i get the error message "driver installation Failed: Could not find the MEDIA device for this driver.

Thanks for you input tho and ideas, ive spent three days on this and its driving me nuts.

So Ive tried...

SP34567
SP35268
SP35908
SP37743

and now

sp35558
sp34595




T.
 

Tonyallen255

Thread Starter
Joined
Jan 12, 2011
Messages
3
I have now got it to at least show the realtek device in device manager. Still wont work though its displaying error 10 under properties.

I have tried the following sp's....

SP34052
SP34463
SP34387
SP34374

Hope that helps
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top