VSERVER error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

moonifa

Thread Starter
Joined
Nov 16, 2002
Messages
149
OkieDokie! Very frustrated as I cannot figure out how to remove the following error from the desktop at work.

"The following error occurred while trying to load the VSERVER.
Error 6256: The server was configured for user-level access control, but the microsoft network security provider was not found."

The PC has Win98 and has gone from cable internet access to dial-up.

Also, the irritating and annoying Network Password screen pops up on each boot as well.

But I know someone out there has the answer! Bless you and thank you for sharing your expertise. :) Moonifa
 
Joined
Oct 13, 2003
Messages
3
I had a similar problem on my Windows 98 OS.I solved it by going to the control panel ,select the Network button,then choose the"File and Printing Sharing" button,and UNCHECK all the options there.Restart your PC.
I hope this help you.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top